In het centrum van een onuitputtelijke regio als het gaat om recreatieve activiteiten,

u vindt camping Le Château, die u de ideale plek biedt om uw vakantie door te brengen. Onze groene camping heeft een rustige, gezellige en familiale sfeer in een historische omgeving.

 

Een uur ten zuiden van Lyon en dicht bij de "Autoroute du Soleil" (snelweg A7), wachten we op u voor een vakantie vol met ontdekkingen op de Camping du Château in Hauterives, bekend als het huis van Postbode Cheval. 

 

 Wandel door de met bloemen omzoomde straten van het pittoreske dorpje Hauterives, met zijn winkels en markt voor regionale producten op dinsdag. U vindt goed gemarkeerde paden voor wandelen, mountainbiken of paardrijden, evenals tennisbanen, een zwembad (open van 01 juni tot 10 september) en la Galaure, waar u kunt peddelen.

 

Om het meeste uit uw vakantie te halen, organiseert het campingpersoneel sporttoernooien, paard- en ponyrijden, spelletjes, thema-avonden en natuurlijk entertainment voor de kinderen zoals de miniclub.


 

 Alles om uw verblijf tot een succes te maken!

 

De receptie is geopend:

In april, mei, juni en september van 08.30 tot 12.30 uur en van 15.00 tot 17.00 uur

In juli en augustus van 8.30 tot 20.30 uur

Buiten deze uren kunt u bij de receptie bellen.

 

Toegankelijkheid: Onze camping ligt op een vlak terrein. Onze sanitaire voorzieningen omvatten toiletten en douches voor gehandicapten. De receptie, de tv-kamer en het restaurant zijn toegankelijk en we huren ook een chalet voor gehandicapten.

 

Huisdieren: Honden en katten zijn zeer welkom op onze camping (behalve honden van 1 en 2 categorieën), maar ze moeten aangelijnd zijn en een vaccinatiekaart is aanbevolen.

 


HET LEVEN OP DE CAMPING

Zwembad, Activiteiten, Restaurant...

ZWEMBAD

RESTAURANT

MINI CLUB

ANIMATIESACCOMMODATIE ONTDEK ONZE RUIMTEN  ... 

Stacaravans, tenten of kampeerplaatsen : vind hier uw geluk !